20.6.2013

Uusi alku

Kun vähän yli vuosi sitten päätin pistää blogini(*) jäähylle, syitä oli kaksi. Ensimmäinen syy oli jonkinlainen kyllästyminen. Kirjoitettavaa oli, mutta monet muut sanoivat samat asiat niin paljon paremmin, että olisin vain keksinyt pyörän uudestaan. Toinen ja painavampi syy oli henkilökohtaisessa elämäntilanteessani tapahtunut muutos, joka sai aikaan eräänlaisen ”antaa mennä” -fiiliksen. Tuntui aivan siltä kuin olisi tarvittu jokin vielä äärimmäisempi muutos jotta olisin havahtunut silloisesta mielentilastani. Itse asiassa tuntemukseni olivat hyvin pitkälti samat kuin Arto Paasilinnan Hirtettyjen kettujen metsän majuri Remeksellä. Ulkomuistista siteeraten:


Majuri Remeksen puolesta kolmas maailmansota saisi syttyä vaikka heti. Siitä vaan! Ohjukset vohlaisivat mantereiden yllä, sitten alkaisi maailmanlaajuinen tappotyö. Majuri Remes komennettaisiin pioneeripataljoonan mukana rintamalle. Murrostettaisiin, sulutettaisiin, viritettäisiin tiet ja metsät miinoja täyteen. Koko maailma palaisi. Kukaan ei enää kyselisi vieläkö majuri Remes ryyppäili. Ikävä kyllä kolmas maailmansota ei syttynyt sinäkään aamuna.


Onneksi aika parantaa haavat. Nyt elämäntilanne on muuttunut parempaan suuntaan ja ansiokseni voin lukea sen etten tarvinnut suosta nousemiseen kallonkutistajien tai keijukaisten tukea.


Mitä itse blogiin tulee, niin luultavasti tyydyn enimmäkseen kirjoittelemaan lyhyitä kommentteja ajankohtaisiin asioihin, sillä pitkien esseiden raapustelu ei ole koskaan ollut se vahvin osa-alueeni. Katsotaan mitä tästä tulee..


(*)En muuten odottanut että kukaan keksisi varata blogspot-osoitteen ”poropoliisi” itselleen. Tarkoittaakohan tuo jotain jollain muullakin kuin suomen kielellä?

3 kommenttia:

 1. Sattu viitana... Tää oli kuin merkki horoskooppien ylijumalalta että voimme vaihtaa vartiovuoroa!

  VastaaPoista
 2. Liika itsekritiikki tuhoaa blogin kuin blogin. Anna palaa vaan.

  VastaaPoista
 3. KT: Älä helvetissä lopeta bloggailua!

  VH: Kiitos kannustuksesta. Eiköhän tästä jotain synny, kunhan vain saisi aina ruoskittua itsensä kirjoittamaan..

  VastaaPoista

Kommentit julkaistaan, edellyttäen että ne ovat asiallisia. Jos kommenttisi ainoa tarkoitus on oikeinkrijoituksesta, Isoista Alkukirjaimista, yhdys sanoista tai pilkkuvirheistä, nissuttaminen, jätä kommenttisi suosiolla lähettämättä. Oikeinkirjoitus on minulle tavoite, mutta en pyri siihen hampaat irvessä.