7.7.2013

Väärä johtopäätös

Gurumarkkinointi: Suomessa on ryhmiä, joita yhdistää viha sukupuolivähemmistöjä tai maahanmuuttajia kohtaan. Homma-keskustelufoorumia pyörittänyt Juha Mäki-Ketelä tiivisti ulkoisen uhkan tai vihollisen merkityksen mainiosti:

”Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen vakuuttunut siitä, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka oikeastaan pelkäävät sitä, että maahanmuutto-ongelmat saataisiin ratkaistua. Jos keskeisistä ongelmista päästäisiin eroon, heidän elämässään ei olisi enää mitään.”

Normaali ihminen ei pidä kritisoimiaaan epäkohtia elämänsä ainoana sisältönä siten, että niiden poistuessa hänen elämästään tulee tarkoituksetonta. JM-K:n logiikalla Matti Nikki vastustaa lapsipornon poistamista verkosta, koska hänen elämästään tulee ”tarkoituksetonta.”

Muuten, tuntui sieltä Hommasta irroittautuminen olleen Mäki-Ketelällekin vaikeata, kun hän julisti useaan otteeseen lähteävänsä lopullisesti, mutta palasi kerta toisensa jälkeen, kunnes ylläpito teki lopullisen ratkaisun hänen puolestaan.

2 kommenttia:

  1. Mäki-Ketelän touhut jokunen vuosi sitten olivat mulle melkoinen pettymys. Heppu vaikutti kovasti järkevältä ja asialliselta mieheltä, mutta kyseessä taisi olla vain hepun oma show, jolla hankittiin tyypille nimeä ja naamaa. Ja samalla linjalla näyttää jatkavan.

    VastaaPoista
  2. Eikö JM-K touhunnut jo Halmeen oman puolueen puuhamiehenä? Eihän aktiivisuudessa mitään pahaa ole, mutta jatkuva omaan pesään paskominen ei hyödytä kuin vastapuolta.

    VastaaPoista

Kommentit julkaistaan, edellyttäen että ne ovat asiallisia. Jos kommenttisi ainoa tarkoitus on oikeinkrijoituksesta, Isoista Alkukirjaimista, yhdys sanoista tai pilkkuvirheistä, nissuttaminen, jätä kommenttisi suosiolla lähettämättä. Oikeinkirjoitus on minulle tavoite, mutta en pyri siihen hampaat irvessä.